Farsangi ételek az étlapon 2018. február 11. vasárnap A hétvégi ételkölteményeink pompás farsangi hangulatot varázsolnak. Színre lép a pulyka, a nyúl, a kacsa, a malac, a borjú és még a csirke is. A főételek felvonulását az elmaradhatatlan farsangi fánk zárja. Ica néni szalagos fánkja nélkül nem farsang a farsang🎊🍩 Ízelítőül étlapunkról: Almás tárkonyos pulykaraguleves Rokfortos fügével töltött csirkemell panko morzsában, burgonyapürével Rántott nyúlcombfilé joghurtos római salátával Fokhagymás pecsenye kacsamáj vegyes körettel Házi disznótoros pecsenyével hagymás tört burgonyával, párolt káposztával Borjúcsülökhús „jóasszony” raguval, fűszeres apróburgonyával Bőrös malackaraj fokhagymásan, héjas cikkburgonyával Borjúpörkölt kapros-túrós galuskával Farsangi fánk-kóstoló (szalagos, csöröge) Asztalfoglalás ajánlott: tanyacsarda@tanyacsarda.hu, +3676356010 Várunk mindenkit szeretettel💖
Cím: 6050 Lajosmizse, Bene 625
Értékelés: 4.8
Nyitvatartás: Nincs adat
Telefonszám: 367-635-6010
Weboldal: http://www.tanyacsarda.hu
Utazási iroda engedély száma: R00654/1993/1999
Koordináták: 47.0062534993, 19.5852978706
Saláták és fiatal csirke a főszerepben az Öreg Tanyacsárdában 2018. június 3. vasárnap A háztáji, falusi csirke imádja a salátaleveleket, hangos csiviteléssel élvezi a hersegős falatokat. Így egészen biztosan boldog tőle, amikor egy étel lesz belőlük 🐥😉🐥 Ha azt nem is ...
2018-06-01 06:29:37
🍓Eperből készült finomságok az Öreg Tanyacsárda étlapján🍓 2018. május 26-27. szombat-vasárnap Eper sósan?! 😀 Nem, nem egészen 😀 De nem csak sütemény és édesség lehet belőle, ha bevisszük a konyhába. Sós ételekhez is kiváló, mert kissé megbolondítja savanykás ...
2018-05-25 15:45:42
Húsvéti programok az Öreg és az Új Tanyacsárdában 2018. április 01-02. vasárnap-hétfő Az Új Tanyacsárdában hagyományos húsvéti ételekkel, népszokásokkal és lovas műsorokkal várjuk kedves vendégeinket: 🐇népszokások bemutatása: locsolkodás, gyerekek megajándékozása, ...
2018-03-19 13:50:34
Sobri-halnapok az Öreg Tanyacsárdában 2018. március 15-18-ig Halételeink a vendégek kedvencei voltak már évtizedekkel ezelőtt is :) Sobri Jóskával sokat főztünk együtt, az ő halászlé receptjét ma is gyakran elővesszük. Barátságunk tiszteletére neveztük SOBRI halnapoknak 4 n ...
2018-03-12 16:24:21